Bold Banana verkrijgbaar op Veganbags.nl
Wij zijn blij dat wij vandaag de rugzakken van het merk Bold Banana aan onze collectie hebben mogen toevoegen. Bij Bold Banana ben je aan het juiste adres voor een rugzak die vandaag bij je past, maar ook bij de stijl die je overmorgen hebt. O.a. doormiddel van de verwisselbare front strap zijn de rugzakken van Bold Banana een unieke toevoeging aan je outfit.

Bold Banana

Bold Banana maakt sinds 2018 stijlvolle rugzakken vanaf het in Noord-Brabant gelegen Eindhoven. Sonja en Herman werken samen met een aantal jonge, creatieve mensen om het merk te ontwikkelen en vorm te geven. Het idee achter Bold Banana is een handige rugzak die nu bij je past, maar ook bij de stijl die je overmorgen hebt.

De visie van Bold Banana

Bold banana is voor iedereen. Zij houden van zelfverzekerdheid en op een positieve manier kijken naar dingen. De tassen hebben een eenvoudig, maar herkenbaar ontwerp met karakter. Met een verwisselbare front strap kun je gemakkelijk een hele nieuwe look creëren, een look waar je blij van wordt. So be Bold! 

De tassen van Bold Banana

Het merk heeft momenteel één model rugzak ontworpen in vele frisse kleurencombinaties. De handige rugzakken van Bold Banana zijn voor dagelijks gebruik. Met een ruim en gewatteerd laptopvak zijn de rugzakken van Bold Banana ideaal voor naar je werk. Bij iedere rugzak worden twee front straps geleverd in verschillende kleuren, because it’s a backpack with a twist‎!

De materialen van Bold Banana

Voorheen maakte het merk deels gebruik van materialen zoals leer. Sinds kort zijn ook de rugzakken van Bold Banana 100% vegan geworden. Het merk maakt grote sprongen en mag zich hoogstwaarschijnlijk binnenkort PETA-approved noemen. De rugzakken van Bold Banana worden gemaakt van Polyester en PU. 

De productie van Bold Banana

Bold Banana gelooft in duidelijkheid over hun proces. Zij vinden een nauwe samenwerking met de fabrikant erg belangrijk. De productie van de rugzakken gebeurt in China door een BSCI (Business Social Complaince Initiative) gecertificeerd confectieatelier met Nederland management. Het BSCI is een initiatief van bedrijven die zich inzetten voor betere arbeidsomstandigheden wereldwijd.

Dealer Bold Banana rugzakken

Wij zijn officieel dealer van het merk Bold Banana. De stijlvolle rugzakken van Bold Banana zijn online te bestellen in onze webshop. Op zoek naar een rugzak die nu bij je past, maar ook bij de stijl die je overmorgen hebt, Bold Banana heeft het gegarandeerd.

Bestel je Bold Banana rugzak vandaag en ontvang hem binnen 1-2 werkdagen bij je thuis. Bij Veganbags.nl betaal je nooit verzendkosten. Mocht de Bold Banana rugzak toch niet naar wens zijn (wat wij ons niet kunnen voorstellen “knipoog”), dan kun je hem binnen 14 dagen retourneren.
  Lenne van Zon     30-07-2019 16:56     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.