Hvisk Cayman Pocket Structure Digi-Global Hvisk Cayman Pocket Structure Digi-Global zijkant Hvisk Cayman Pocket Structure Digi-Global achterkant
Hvisk Cayman Pocket Structure Digi-Global Hvisk Cayman Pocket Structure Digi-Global zijkant Hvisk Cayman Pocket Structure Digi-Global achterkant
Hvisk Cayman Pocket Structure Digi-Global
Hvisk Cayman Pocket Structure
€ 94,95
€ 75,96
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Variatie: Hvisk Cayman Pocket Structure Digi-Global
Tijdelijk niet uit voorraad leverbaar
 

Omschrijving Hvisk Cayman Pocket Structure Digi-Global

De Hvisk Cayman Pocket Structure is een compacte, elegante en vrouwelijke schoudertas. Deze compacte tas heeft een verstelbare en afneembare schouderriem en kun je zowel crossbody als over de schouder dragen. De tas sluit door middel van een magneetsluiting aan de bovenzijde van de flap. De binnenzijde van de tas is gevoerd met 100% (gerecycled) polyester. De buitenzijde van de tas oogt als kalfsleer, maar is uiteraard 100% vegan! Aan de binnenzijde van Hvisk Scape Small Structure bevindt zich een groot hoofdcompartiment met één steekvak. Ook aan de voorzijde en achterzijde bevindt zich een steekvak. Hierdoor kun je eigendommen gemakkelijk en overzichtelijk opbergen. De binnenkant van de tas is gemaakt van 40% recycled post-consumer polyester, 18% Gerecycled pre-consumer polyurethaan, 37% polyurethaan en 5% calcium carbonate. De tas is afgewerkt met zilveren hardware. Het materiaal heeft een recycled post-consumer fibers (PCF) certificaat.

Hvisk draagt het PETA-approved keurmerk. Dit betekent dat zij volledig vegan zijn verklaard door de dierenwelzijnsorganisatie PETA.  

Specificaties Hvisk Cayman Pocket Structure Digi-Global

Afmeting: H 18 x B 21 x D 7 cm
Materiaal: 40% recycled post-consumer polyester, 18% Gerecycled pre-consumer polyurethaan, 37% polyurethaan, 5% calcium carbonate (buitenkant), 100% gerecycled polyester (binnenkant)
Kleur: Digi-Global
Artikelnummer: H2499-229
EAN-nummer: 5714196094259
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Merk
Hvisk
Maat
H 18 x B 21 x D 7 cm
Kleur
Digi-Global
Soort
Handtas/Schoudertas
Keurmerk
Peta-approved
Herkomst
Denemarken