Hvisk verkrijgbaar op Veganbags.nl
Wij zijn blij dat we vandaag de kleurrijke Crossbody Bags van het Deense merk Hvisk aan onze collectie hebben mogen toevoegen. Ben je iemand die graag opvalt en ga je mee met de laatste modetrends, dan is dit iets voor jou. Ga snel naar Veganbags.nl en laat jou modehartje sneller kloppen.

Het verhaal van Hvisk
Het van oorsprong Deense merk Hvisk is in 2014 begonnen met het ontwerpen van sierraden en accessoires in unieke vormen, materialen, prints en kleuren. In hun thuisbasis Kopenhagen komen hun ontwerpen tot leven.

De materialen van Hvisk
Het tijdperk waarin we momenteel leven ontstaat steeds meer weerstand tegen het gebruik van  bont en leer. Een groeiend deel van de westerse wereld vindt het onacceptabel dat dieren worden gedood voor de mode-industrie. Hvisk is zich hier bewust van en past zich hier gedeeltelijk op aan. Voor het vegan gedeelte van hun assortiment gebruiken zij polyurethane, ook wel PU-leer genoemd. De stiksel van de vegan-tassen zijn gemaakt van 100% polyester en ook gebruiken zij eco-vriendelijke lijm, zonder dierlijke derivaten.

De visie van Hvisk
Het merk Hvisk creëert sierraden en accessoires voor de trendy jonge vrouw. Zij hebben de ambitie om steeds met de laatste trends mee te gaan. Bij Hvisk vind je een breed scala aan variaties, van minimalistische alledaagse klassiekers tot opvallende en feestelijke musthaves. 

Zij zijn geïnspireerd door unieke persoonlijkheden en werken in hun ontwerpproces vaak samen met influencers. In een wereld vol keuzes streven zij erna om op te vallen. Zij willen favorieten creëren voor in ieder modemeisje haar garderobe.
 
  Lenne van Zon     20-11-2018 14:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.