Kaliber Fashion Backpack Iceblue

Kaliber Fashion Backpack

Standaard levertijd

binnen 1-2 werkdagen

€ 158,95
€ 123,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Omschrijving Kaliber Fashion Backpack 

De Kaliber Fashion Backpack Iceblue is een sportieve, elegante en opvallende rugzak. De vegan rugzak heeft een ritsvak aan de voorzijde. De voering is gemaakt van zwart en wit gestreepte katoenen stof en heeft een extra compartiment met ritssluiting. Het bovenste gedeelte van de buitenzijde is gemaakt van 100% Alcantara. Het onderste gedeelte van de buitenzijde is gemaakt 100% Pinatex. Ook kan het onderste deel van de rugzak makkelijk afgepoetst worden. De sportieve rugzak sluit doormiddel van gevlochten katoenen koord. De Backpack Iceblue heeft een katoenen schouderhengsels in de kleur crème, ze zijn 2,2 cm breed en kunnen in de lengte worden afgesteld met gouden koperen gespen. 

De tassen van Kaliber Fashion zijn PETA-approved, er worden geen dierlijke materialen gebruikt voor de productie van de tassen. 

Onderhoud Kaliber Fashion Backpack 

Net als leer heeft ook Pinatex onderhoud nodig om de conditie van de tas in stand te houden. Wij adviseren je daarom regelmatig het Pinatex gedeelte van de tas te behandelen met kleurloze wax (bijv. Barbour wax) zodat je een langere tijd kunt genieten van je aankoop. Om je tegemoet te komen zullen wij de tas bij levering een eerste behandeling geven.Klik hier voor de volledige onderhoudsinstructies. 

Specificaties Kaliber Fashion Backpack 

Afmeting: L 47 x B 35 x D 10 cm
Materiaal: 100% Alcantara (bovenste gedeelte buitenkant, 100% Pinatex (onderste gedeelte buitenkant), 100 % Katoen (binnenkant)
Kleur: Iceblue
Artikelnummer: RS-PT-iceblue-001
Fabrieksgarantie: 1 jaar

Merk
: Kaliber Fashion
Maat
: L 47 x B 35 x D 10 cm
Kleur
: Iceblue
Soort
: Rugzak
Keurmerk
: Peta-approved
Herkomst
: Duitsland