Kaliber Fashion Bag Iceblue

Kaliber Fashion Bag

€ 164,95
€ 140,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Omschrijving Kaliber Fashion Bag

De Kaliber Fashion Bag Iceblue is een sportieve, elegante en opvallende schoudertas/shopper. De vegan tas heeft een ritsvak aan de voorzijde. De voering is gemaakt van zwart en wit gestreepte katoenen stof en heeft een extra compartiment met ritssluiting. Het bovenste gedeelte van de buitenzijde is gemaakt van 100% Alcantara. Het onderste gedeelte van de buitenzijde is gemaakt 100% Pinatex. Ook kan het onderste deel van de tas makkelijk afgepoetst worden. De sportieve tas sluit doormiddel van een rits en koperkleurige drukker. De Bag Iceblue heeft een katoenen hengsels in de kleur crème, ze zijn 2,5 cm breed. Ook bevindt zich aan de tas een afneembare schouderriem in dezelfde kleur als de hengels.

De tassen van Kaliber Fashion zijn PETA-approved, er worden geen dierlijke materialen gebruikt voor de productie van de tassen. 

Onderhoud Kaliber Fashion Bag

Net als leer heeft ook Pinatex onderhoud nodig om de conditie van de tas in stand te houden. Wij adviseren je daarom regelmatig het Pinatex gedeelte van de tas te behandelen met kleurloze wax (bijv. Barbour wax) zodat je een langere tijd kunt genieten van je aankoop. Om je tegemoet te komen zullen wij de tas bij levering een eerste behandeling geven. Klik hier voor de volledige onderhoudsinstructies. 

Specificaties Kaliber Fashion Bag

Afmeting: L 46 x B 42 x D 6 cm
Materiaal: 100% Alcantara (bovenste gedeelte buitenkant, 100% Pinatex (onderste gedeelte buitenkant), 100 % Katoen (binnenkant)
Kleur: Iceblue
Artikelnummer: TA-PT-iceblue-001
Fabrieksgarantie: 1 jaar

Merk
: Kaliber Fashion
Maat
: L 46 x B 42 x D 6 cm
Kleur
: Iceblue
Soort
: Schoudertas/Shopper
Keurmerk
: Peta-approved
Herkomst
: Duitsland