Kaliber Fashion verkrijgbaar op Veganbags.nl
Wij zijn blij dat we vandaag de rugzakken van het Duitse merk Kaliber Fashion aan onze collectie hebben mogen toevoegen. Ben je iemand die zich graag sportief, maar stijlvol kleed? Dan zijn de rugzakken van Kaliber Fashion iets voor jou. Ga snel naar Veganbags.nl en shop jou favoriete tas van Kaliber Fashion of de vele andere merken.

Het verhaal van Kaliber Fashion
Kaliber Fashion is een streetwear-label wat in 2011 is opgericht door ontwerpster Sarah Jolitz uit Berlijn. Haar collectie bestaat uit stedelijk, sportieve en elegante rugzakken en tassen, met ontypische materiaalcombinaties en een hoogwaardige afwerking. De verwerking van hoogwaardige, fijne stoffen in combinatie met puristische, casual vormen creëren aanzienlijke contrasten in het ontwerp, die kenmerkend zijn voor dit innovatieve label.

De productie van Kaliber Fashion
Anders dan gebruikelijk en tegen massaproductie, zet Kaliber Fashion een tijdloze trend neer, waarbij de individuele speciale uitstraling blijft behouden. De productie van de tassen vindt plaats in een naaiatelier, niet ver van Berlijn. Prototypes en op maat gemaakte producten worden vervaardigd in de studio in Kreuzberg.

Voor het maken van de tassen gebruikt men alleen Pinatex (een alternatief voor natuurlijk leer), katoen, Oeko-Tex-100 gecertificeerd kunstleder en Alcantara.

Kaliber Fashion is als merk PETA- approved en is daarmee geheel vegan verklaard. Daarnaast ontvingen zij met de “Love & Soul rugzak” het Vegan Fashion Award 2016 voor beste dames tas.

De visie van Kaliber Fashion
Kaliber Fashion wil met haar merk een bericht sturen naar de samenleving  waar weggooien als normaal wordt gezien.Hoge kwaliteit, duurzaamheid en lange levensduur zijn daarom essentiële richtlijnen bij Kaliberfashion. 

Zij streven er altijd naar om het hoogste draagcomfort te garanderen. Massaproductie is daarom geen optie voor het merk. Integendeel, de gedachte achter het merk is gebaseerd op eerlijke handel en eerlijke productie, wat zou moeten bijdragen aan het algemene bewustzijn van duurzaamheid
 
  Lenne van Zon     10-12-2018 18:37     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.