Bag musthaves herfst/winter 2018 en 2019
Tassen, tassen en nog eens tassen. Je kunt nooit genoeg tassen hebben, zullen de meeste vrouwen dan zeggen. Ben je benieuwd waar je deze herfst/winter naar op zoek moet gaan? Het is hieronder voor je op een rijtje gezet.

Bag-musthave #1: Heuptas

De heuptas, ook wel beltbag of fannypack genoemd is niet meer weg te denken. Afgelopen zomer ben je ‘m al veel tegengekomen, maar de trend zet zich voort deze herfst en winter. Allerlei soorten varianten, zowel sportieve als chique heuptassen en voor iedere gelegenheid een bijpassende. Één groot voordeel van het dragen van een heuptas: je hebt je handen vrij, ideaal dus. 

Bag-musthave #2: De tas met ring handvat

De tas met ringhandvat is niet alleen elegant en stijlvol, maar ook erg gemakkelijk vast te houden. Met een ringhandvat wordt een simpele, basic tas opeens heel chique.
Bag-musthave #3: Croco print

Animalprints zijn helemaal trending dit najaar. Waaronder de vrouwelijke, classy  krokodillenprint. Het maakt je basic outfit meer uitgesproken en gekleed, wat wil je nog meer?

Bag-musthave #4: De kleur Martini Olive

Tassen in een olijfkleurige tint zijn dit najaar een musthave. Martini Olive is een neutrale kleur, die goed past bij de herfst/winter mode van dit jaar. De kleur laat zich prima combineren met donkerrood, oranje, blauw, geel, roze en zelfs lila.

  Lenne van Zon     02-11-2018 15:05     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.