filter_list

Filter

Weergave:


Bezig met laden...
73%
Becksondergaard BS Logo Strap Beetle

Becksondergaard BS Logo Strap Beetle

Becksondergaard BS Logo Strap

44,95

11,95

Becksondergaard

Het Deense accessoiremerk Becksondergaard is opgericht in 2003 door Anna Sondergaard en Lis Beck. Beide oprichters hebben een ondernemend karakter wat leidde tot het opzetten van een sterk en betaalbaar accessoiremerk. Anna en Lis deelden een enorme passie voor handgetekende prints, speelse kleurcombinaties en de Scandinavische stijl. Hun eerste collectie was bescheiden in omvang, maar kende een breed scala aan kleuren. De accessoires maakte elke outfit compleet en zo begon hun weg naar succes. Anne en Lis zette Becksondergaard binnen no-time neer als een innovatief accessoiremerk in de Scandinavische fashionscene. Het merk werd steeds bekender door zijn kleuren, contrasten en unieke prints. 

Becksondergaard tassen

De tassencollectie van Becksondergaard bestaat nog niet zo lang, maar is nu al een groot succes! Vind jij ook dat een tas je outfit pas echt compleet maakt, dan zijn de tassen van Becksondergaard echt iets voor jou. Een Becksondergaard tas is uniek en opvallend. Op zoek naar een tas met bijpassende portemonnee, dan ben je bij Becksondergaard aan het juiste adres. Becksondergaard heeft verschillende modellen in haar assortiment, zoals handtassen, schoudertassen, shoppers, crossbody bags en heuptassen

Verantwoorde visie van Becksondergaard

Voor Becksondergaard staat de verantwoordelijkheid voor het milieu, medewerkers, klanten en mensen die hun producten maken hoog in het vaandel. De verantwoorde inspanningen van Becksondergaard zijn gebaseerd op de 10 principes van de UN Global Compact, op het gebied van mensenrechten, arbeidsrechten, milieubescherming en anticorruptie. Het merk streeft ernaar om een positief verschil te maken, niet alleen om beter te worden in wat ze doen, maar ook om bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling.

Becksondergaard heeft geen eigen fabriek, maar kiest hun leveranciers en productielanden zorgvuldig. De leveranciers zijn gevestigd in China, India, Turkije en Italië. Becksondergaard gelooft dat het creëren van nauwe relaties met hun leveranciers zorgt voor transparantie en wederzijds begrip, wat het werken met mensen en arbeidsrechten ten goede komt. 

Samen met leveranciers werkt Becksondergaard actief aan een lijst met verboden chemicaliën. Alle leveranciers van Becksondergaard zijn verplicht zich hieraan te houden. De lijst is gebaseerd op de chemische verordening REACH. REACH staat voor Registration, Evaluation, Authorization and restriction of CHemicals.

Verantwoord dierenwelzijn

Becksondergaard werkt aan het bevorderen van dierenwelzijn en de traceerbaarheid hiervan. Het merk maakt vooralsnog deels gebruik van dierlijke materialen als palinghuid en leer. De dierlijke materialen die gebruikt worden voor de productie zijn bijproducten uit de voedingsindustrie.

Voor iedere Becksondergaard collectie wordt er een selectie stijlen gemaakt van organische of gerecyclede materialen, zoals tassen van plantaardig geverfd leer. Veganbags verkoopt uitsluitend Becksondergaard tassen gemaakt van niet-dierlijke materialen en let hierbij ook op de duurzaamheid van de materialen. 

Becksondergaard tassen bij Veganbags.nl

Bij Veganbags vind je Becksondergaard tassen met unieke kleurcombinaties en vrolijke designs. Een Becksondergaard handtas geeft je outfit een speelse twist. De Becksondergaard Kelliy is een compacte crossbody bag en is in verschillende kleurcombinaties leverbaar. Op zoek naar een look-a-like baguette bag, dan is de Becksondergaard Moni bag helemaal iets voor jou. Vegan tassen van Becksondergaard zijn online te bestellen bij Veganbags. De verzending van je bestelling is binnen Nederland, België en Duitsland altijd gratis. Mocht je Becksondergaard tas niet naar wens zijn, dan kun je het artikel binnen 30 dagen retourneren. 


MID SEASON SALE
Tot wel 50% korting op geselecteerde artikelen
No discount code needed!

De actie is niet geldig i.c.m. andere acties.