Bestellen en bezorgen

Verzendkosten
Veganbags biedt altijd gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland.

Factuur
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je jouw digitale factuur op het opgegeven e-mailadres. Op de factuur vind je informatie terug als ordernummer, bestelling en afleveradres.

Levertijd
Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 u zijn besteld, worden dezelfde dag door ons verzonden. Post NL biedt jouw pakket dan doorgaans de volgende dag aan. Dus met een beetje geluk heb jij je bestelling de volgende dag al in huis! Wij hanteren een levertijd van 1-2 werkdag(en). Je ontvangt een track and trace code, zodat je jouw pakket kunt volgen!

Rondom de feestdagen kunnen de levertijden wat langer dan normaal zijn. Wij hebben geen invloed op de bezorging wanneer je bestelling is overgedragen aan PostNL.

Betaalmogelijkheden
Bij Veganbags heb je keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden. 

iDEAL
Je kunt betalen met onder andere iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bancontact
Bancontact is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debet kaarten.

Creditcard (Mastercard en Visa)
Ook een betaling via MasterCard of Visa is mogelijk. Het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je bestelling is geleverd (uitgestelde creditcardbetaling).

Klarna (Achteraf betalen)
In onze webshop heb je de mogelijkheid om te betalen met Klarna. Met Klarna betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Hierbij heb je een betalingstermijn van 14 dagen. Om van de betaalmethode Klarna gebruik te maken rekenen wij €1,50. Klarna is te gebruiken in Nederland, België en Duitsland.