Bestellen en bezorgen

Verzendkosten
Veganbags biedt gratis verzending binnen Nederland en België. 

Factuur
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je jouw digitale factuur op het opgegeven e-mailadres. Op de factuur vind je informatie terug als ordernummer, bestelling en afleveradres.

Levertijd
Wij verzenden je bestelling binnen 1-3 werkdag(en). My Parcel biedt jouw pakket doorgaans de volgende dag aan. 
Het kan wel eens voorkomen dat we iets moeten nabestellen, dus dan kan het iets langer duren, maar daar mailen we je uiteraard over.

 Je ontvangt een track and trace code, zodat je jouw pakket kunt volgen!

Betaalmogelijkheden
Bij Veganbags heb je keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden. 

iDEAL
Je kunt betalen met onder andere iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bancontact
Bancontact is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debet kaarten.

Creditcard (Mastercard en Visa)
Ook een betaling via MasterCard of Visa is mogelijk. Het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je bestelling is geleverd (uitgestelde creditcardbetaling).

Klarna (Achteraf betalen)
In onze webshop heb je de mogelijkheid om te betalen met Klarna. Met Klarna betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Hierbij heb je een betalingstermijn van 14 dagen. Om van de betaalmethode Klarna gebruik te maken rekenen wij €0,95.