INYATI verkrijgbaar op Veganbags.nl

Wij willen jullie met trots bekend maken dat we het merk INYATI aan onze collectie hebben toegevoegd. Fashion addicts kunnen hun hart ophalen want die kunnen nu op veganbags.nl terecht voor de stijlvolle, vegan tassen van INYATI.

Klik hier voor een kleine sneak preview.

Het verhaal van INYATI

INYATI is een veganistisch tassenmerk afkomstig uit Duitsland. Het merk is opgericht door een klein, creatief team van ontwerpers en vrijdenkers. Zij zijn geïnspireerd door het leven, reizen en hun passie voor mode.

De materialen van INYATI

Naast het design van de tas, staat duurzaamheid bij hen hoog in het vaandel. Het merk INYATI is PETA-approved. Daarom zijn alle tassen van INYATI gemaakt van 100% vegan leer, ook wel PU (Polyurethane) genoemd. Wat is Vegan leer? Vegan leer ziet en voelt als echt leer, maar is daadwerkelijk geen ‘echt’ leer. 

Voor het maken van de tassen gebruiken zij hoogwaardige materialen en staat vakmanschap garant. Hierdoor bieden de producten van Inyati een lange levensduur.

De visie van INYATI

INYATI creëert collecties gemaakt voor de stijlvolle, stedelijke vrouw. Zij transformeren de nieuwste modetrends om in coole, edgy, maar ook trendy collecties. INYATI geeft je die uitzonderlijke look waar je op hebt gewacht. 
Omdat de collectie zo gevarieerd is, kun je voor iedere gelegenheid wel bij het merk terecht. Van rugtassen tot clutches, van crossbodies tot shoppers.

Inyati biedt tassen van hoogwaardige kwaliteit, een exclusieve uitstraling en tegelijkertijd een betaalbare verkoopprijs.

  Lenne van Zon     29-10-2018 15:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.