filter_list

Filter

Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
visibility

Matt & Nat Brave Micro Crossbody Bag Black

Matt & Nat Brave Micro Crossbody Bag

97,95

visibility

Matt & Nat Brave Micro Crossbody Bag Woodland

Matt & Nat Brave Micro Crossbody Bag

97,95

visibility

Matt & Nat Mena Satchel Black

Matt & Nat Mena Satchel

134,95

visibility

Matt & Nat Mena Satchel Kombucha

Matt & Nat Mena Satchel

134,95

visibility

Matt & Nat Minty SM Crossbody Bag Black

Matt & Nat Minty SM Crossbody Bag

129,95

visibility

Matt & Nat Minty SM Crossbody Bag Chili

Matt & Nat Minty SM Crossbody Bag

129,95

visibility

Matt & Nat Monkland Hobo Bag Chai

Matt & Nat Monkland Hobo Bag

154,95

visibility

Matt & Nat Monkland Hobo Bag Matcha

Matt & Nat Monkland Hobo Bag

154,95

visibility

Matt & Nat Seoul Satchel Black

Matt & Nat Seoul Satchel

139,95

visibility

Matt & Nat Seoul Satchel Kombucha

Matt & Nat Seoul Satchel

139,95

visibility

Matt and Nat Azur Bucket Bag Black

Matt and Nat Azur Bucket Bag

144,95

visibility

Matt and Nat Azur Bucket Bag Sage

Matt and Nat Azur Bucket Bag

144,95

visibility

Matt and Nat Bee Crossbody Bag Black

Matt and Nat Bee Crossbody Bag

114,95

visibility

Matt and Nat Brave Backpack Chai

Matt and Nat Brave Backpack

164,95

visibility

Matt and Nat Brave Backpack Matcha

Matt and Nat Brave Backpack

164,95

visibility

Matt and Nat Brave Backpack Woodland

Matt and Nat Brave Backpack

164,95

visibility

Matt and Nat Brave Dwell Backpack Black

Matt and Nat Brave Dwell Backpack

164,95

visibility

Matt and Nat Brave Purity Backpack Black

Matt and Nat Brave Purity Backpack

164,95

visibility

Matt and Nat Bremen Backpack Black

Matt and Nat Bremen Backpack

194,95

visibility

Matt and Nat Bremen Backpack Olive

Matt and Nat Bremen Backpack

194,95

   1  2 3  

Matt & Nat

Het Canadese tassenmerk Matt & Nat werd in 1995 opgericht door Inder Bedi. De oprichter, Inder Bedi woonde en studeerde destijds in Montreal. Hij probeerde een maand vegan te zijn, wat toen nog niet populair was. Inder besefte hoe beperkt de vegan lifestyle was en zag een reële kans voor veganistische producten. In 1995 begon Inder Bedi het vegan tassen merk Matt & Nat, welke gebaseerd was op de principes van veganisme. Er werd veel tijd geschonken aan het materiaal en de kwaliteit. Het bedrijf groeide langzaam en in 2001 ging Inder samenwerken met Manny Kohli ,CEO en president van Matt & Nat.

Inder en Manny komen beide uit India, waar koeien als een heilig dier worden beschouwd. Het voelde voor hun heel natuurlijk om een merk te creëren dat dit respecteerde, sterker nog supporterde. 

De visie van Matt & Nat

Matt & Nat staat voor MAT (T) erial en NATure. Ze leven volgens een eenvoudig motto: “Live beautifully”. Matt & Nat wil wil mensen met een vegan lifestyle modieuze items bieden en de boodschap van liefde en respect rond verspreiden. Ze willen laten zien dat diervriendelijke mode chic en stijlvol kan zijn. Ze hopen er ook mee te bewijzen dat tassen niet van leer hoeven te zijn gemaakt om als modieus te worden beschouwd.  

De tassen van Matt & Nat

De collectie van Matt & Nat is erg uiteenlopend, er is voor ieder wat wils. Van ruime shopper tot compacte crossbody bag, Matt & Nat heeft het in haar collectie. Niet alleen voor dames, maar ook voor heren heeft Matt & Nat een uitgebreide keuze uit rugzakken, schoudertassen en heuptassen.

De materialen van Matt & Nat

Het voelde voor de oprichters, Inder en Manny heel vanzelfsprekend om geen dierlijke materialen te gebruiken bij het ontwerp van de tassen. Simpel gezegd, ze houden niet van dieren kwetsen en geven om het welzijn van de planeet. Sinds 2007 gebruikt Matt & Nat alleen 100% gerecyclede plastic flessen voor de voeringen en wordt er momenteel geëxperimenteerd met gerecyclede fietsbanden. Matt & Nat is constant op zoek naar innovatieve manieren om duurzaam en milieuvriendelijk te blijven. In de loop der jaren hebben ze geëxperimenteerd met verschillende gerecyclede materialen zoals gerecycled nylon, karton, rubber en kurk.

Alle tassen van Matt & Nat zijn gemaakt van 100% vegan materialen. Het merk draagt het PETA-approved keurmerk. Dit betekent dat zij volledig vegan zijn verklaard door de dierenwelzijnsorganisatie PETA.

De productie van Matt & Nat

De tassen worden geproduceerd in China, in kleine fabrieken waar Matt & Nat al een langere tijd een relatie mee heeft. Het merk werkt alleen samen met fabrieken die in overeenstemming zijn met de eisen van Matt & Nat en controleren regelmatig of de activiteiten aan de normen voldoen. Ze zorgen ervoor dat de fabrieken waarmee ze werken in aanmerking komen voor de SA8000-standaardcertificering.

Dealer Matt & Nat tassen

Ben je geïnspireerd door het verhaal achter Matt & Nat? Veganbags is officieel dealer van Matt & Nat. De milieubewuste, vegan en niet te vergeten mooie tassen van het Canadese merk Matt & Nat zijn verkrijgbaar bij Veganbags. Wij bieden een ruim assortiment aan compacte crossbody tassen, stoere rugzakken en minimalistische shoppers van het merk Matt & Nat. Bestel nu jou favoriete Matt & Natt tas en ontvang hem binnen 1 – 2 werkdagen bij jou in huis. Altijd gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland. Mocht je Matt & Nat tas toch niet naar wens zijn, dan kun je hem binnen 14 dagen retourneren.


10% KORTING OP RAINS
22 september t/m 30 september
10% korting op alle Rains tassen en rugzakken
Gebruik de kortingscode "RAINS10"

Niet geldig in combinatie met andere acties en m.u.v. afgeprijsde artikelen.