Onze vegan tassen nu ook op Brands with Benefits

Onze vegan tassen nu ook op Brands with Benefits

De vegan tassen van VeganBags.nl staan nu op BrandsWithBenefits.org. De stijlvolle tassen van onder andere Hvisk, Inyati en Kaliber Fashion zijn nu ook te vinden op deze verzamelplaats voor duurzame producten.

Wie is Brands with Benefits?

Brands with Benefits is de online verzamelplaats voor duurzame fashion en cosmetica. Ze streven naar een eerlijke wereld. Voor mens, dier en milieu. Met Brands with Benefits willen ze het jou eenvoudig maken om bewuste aankopen te doen.

De producten op Brands with Benefits zijn niet alleen duurzaam gemaakt, maar ook allemaal vegan. Er worden dus geen dierlijke producten gebruikt als materiaal.

Waarom Brands with Benefits?

De oprichters van Brands with Benefits: Thera, Tristan en Joost wilden alleen nog duurzame, ethisch verantwoorde en vegan kleding kopen. Zo ontstond het idee voor Brands with Benefits. Veel mensen zijn zich bewust van de klimaatproblemen en de ethische waarde die bij de industrie nog veel te wensen overlaat. Maar het kan lastig zijn om te bepalen waar je eerlijk en duurzaam kunt shoppen. Brands with Benefits helpt je bij het vinden van fashion- en cosmeticamerken die zich bezighouden met het beperken van hun impact op de aarde. Deze merken staan ook voor eerlijke arbeidsmarkten en dragen niet bij aan dieren uitbuiting in wat voor vorm dan ook.

Brands with Benefits verzamelt producten van verschillende webshops, waaronder dus de vegan tassen van Veganbags.nl. Hierdoor hoef je niet meer zelf op zoek te gaan naar duurzame en vegan merken.

Volg @brandswithbenefits ook op Instagram voor duurzame shop inspiratie.
 
  Lenne van Zon     08-02-2019 12:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.