Hvisk Cayman Pocket

Musthave: de razend populaire Hvisk Cayman Pocket Bag 


Een tijdloze tas van goede kwaliteit is iets dat niet in je garderobe mag ontbreken. De Hvisk Cayman Pocket Bag is zo’n tas. Deze crossbody is het populairste model van het Deense tassenmerk Hvisk en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Waarom de Hvisk Cayman Pocket zo geliefd is, heeft verschillende redenen. De Hvisk Pocket bag is betaalbaar, trendy, maar ook enorm praktisch. De Hvisk Pocket sluit door middel van een magneetsluiting aan de onderzijde van de flap. Daarnaast is de binnenkant lekker ruim. Je hebt één groot hoofd compartiment en één steekvak waar je bijvoorbeeld je pasjes in kunt bewaren. Ook de voorzijde van Hvisk Pocket bag heeft nog een speciaal vakje om kleine eigendommen veilig op te bergen. De schouderriem is verstelbaar en afneembaar, zodat je het naar wens kunt verstellen. Je kunt ook losse straps kopen, zodat je de Hvisk Cayman Pocket een compleet andere uitstraling kunt geven. Neem op de website van Veganbags eens een kijkje naar de Chain Handle Mint Green of de Chain Handle Midnight Blue. Verder is het goed om te weten dat de tas is gemaakt van polyurethane en is afgewerkt met zilveren hardware. Hierdoor gaat de Hvisk Pocket een lange tijd mee. Veganistische tassen worden tegenwoordig gemaakt van de allerlei materialen. Van Piñatex (ananasleer) tot kurk en van wasbaar papier tot appelleer, je kunt het zo gek niet maken.

Hvisk Cayman Pocket

Je wilt natuurlijk niet alleen dat je tas praktisch is, maar er ook leuk uitziet. Bij de Hvisk Cayman Pocket zit je wat dat betreft goed. De buitenzijde van de tas heeft een opvallend glimmend croco reliëf in verschillende kleuren. De Hvisk bag zou je eigenlijk kunnen zien als het veganistische antwoord op de populaire designertassen die al decennialang werken met (nep) krokodillenleer. Bij de Hvisk Pocket kun je gaan voor een zwarte klassieker, een felgroene variant of een kleurrijke combinatie van roze, bruin en blauw. De Hvisk Cayman Pocket is geschikt om mee te nemen tijdens een dagje shoppen, maar de multifunctionele crossbody doet het ook goed tijdens een avondje stappen of naar een sollicitatiegesprek. 

Vegan tassen

Wist je trouwens dat Hvisk PETA-approved is? Dit betekent dat zij volledig vegan zijn verklaard door de dierenwelzijnsorganisatie PETA.
    07-07-2020 20:06     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.