filter_list

Filter

Weergave:

Nunoo

Het Deense tassenmerk Nunoo is opgericht in 2015 door de zussen Pia Silfen-Jensen en Naja Silfen. De zussen Pia en Naja hadden een visie op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige tassen, voor een betaalbare prijs. Dit al begon thuis in de kelder van Pia.

Nu enkele jaren later zijn zij doorgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een hoofdkantoor in het hart van Kopenhagen. Uit het bruisende stadsleven, de constante drukte en de Deense mode halen de zussen hen inspiratie en inspireren zij ondertussen ook andere.

De visie van Nunoo

De visie van Nunoo is gebaseerd op gemeenschappelijke interesses van de twee zussen. Hun gemeenschappelijke interesses in mode, recycling en nieuwe kleuren, stijlen en kwaliteiten vormen het merk Nunoo. Nunoo creëert collecties met een ruwe look, een klassieke draai en een sportieve expressie.

Nunoo zet zich in voor de ontwikkeling van de SDG’s (Duurzame Ontwikkelingsdoelen). Hierbij moet je denken aan doelen als gendergelijkheid, schoonwater en sanitaire voorzieningen, waardig werk en economische groei, klimaatactie, betaalbare en duurzame energie, leven in het water, leven op het land en ongelijkheid verminderen.

En dat is niet het enige, want Nunoo ondersteund ook een school voor gehandicapte tieners in India. Daarnaast ondersteunen zij ook de lokale productie in India door hen non-profil collectie te laten maken door vrouwen in dorpen waar de werkgelegenheid schaars is.

De tassen van Nunoo

Het merk heeft een ruime, uiteenlopende collectie aan tassen. Hen collectie bevat vele verschillende modellen tassen en stuk voor stuk even hip. Van de piepkleine, compacte Helena tot de ruime en kolossale Mia. Heb je een festival op de planning staan en ben je nog opzoek naar een coole crossbodybag die je outfit doet compleet maken, dan ben je bij Nunoo aan het juiste adres.

De materialen van Nunoo

Nunoo is zich bewust van het tijdperk waarin we leven. Het tijdperk waarin veel mensen het onacceptabel vinden dat dieren gedood moeten worden voor de mode-industrie. Hierin is Nunoo zich aan het verdiepen en ontwikkelen. 

Het merk begon destijds met produceren van tassen gemaakt van leer. Momenteel timmert Nunoo hard aan de weg en laten zij tassen produceren gemaakt van onder andere gerecycled plastic. Nunoo heeft plannen om in de toekomst tassen te laten maken van veganistisch leer, zoals ananasleer (ook wel Piñatex genoemd). 

De collectie van Nunoo is jammer genoeg slechts gedeeltelijk vegan, maar uiteraard biedt Veganbags alleen de vegan collectie aan in haar webshop. Daarnaast zijn de stiksels en de lijm die verwerkt wordt in de tassen van Nunoo bevatten geen dierlijke derivaten en zijn 100% vegan.

De productie van Nunoo

Nunoo laat haar tassen produceren door SA8000-gecertificeerde fabrieken in India. SA8000 richt zich op de arbeidsomstandigheden in de productieketen. Ook stelt SA8000 normen voor sociale duurzaamheid, management en monitoring.

Dealer Nunoo tassen

Veganbags.nl is officieel dealer van Nunoo bags. In onze webshop vindt je de stijlvolle vegan tassen van het merk Nunoo. Bestel je Nunoo bag vandaag en ontvang hem binnen 1-2 werkdagen bij je thuis zonder dat je enige verzendkosten hoeft te betalen. Mocht je Nunoo tas niet naar wens zijn, dan kun je hem binnen 30 dagen naar ons retourneren. Bekijk ook stijlvolle Hvisk tassen!


25% KORTING
op Mads Norgaard, Matt & Nat,
Sissel Edelbo, Rains en Inyati
Gebruik kortingscode SUMMER25

De actie is niet geldig i.c.m. andere acties en
m.u.v. afgeprijsde artikelen.